5 may 2010

SANT JORDI 2010

Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, a la Biblioteca del Baltà hem organitzat un seguit d’activitats que volem compartir amb vosaltres que ens seguiu dia a dia de manera virtual:

A. ALUMNES

1. CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El dia 19 i 20 d’Abril els nens i nenes seleccionats per al Certamen de lectura en veu alta organitzat pel GREC es van presentar davant d’un jurat format pels mestres especialistes, personal laboral del centre i un representant de l’AMPA per tal d’escollir l’alumne/a finalista i el substitut que aniran a les semifinals de Catalunya.

Els alumnes escollits han estat: Miquel Casadella i Foix Muntaner de Cicle Mig. Lucía Martínez i Chaymaa Daoudi de Cicle Superior.


2. PERSONATGE MISTERIÓS.

De dijous 14 a dimecres 21 d’abril al sostre de l’escola van aparèixer misteriosament unes pistes per tal que els infants resolguessin qui era el personatge misteriós. Qui va ser? Aquí ho podeu veure:

-Cicle inicial: EL PATUFET

- Cicle mig: INSPECTOR CITO

- Cicle superior: ROBIN HOOD


3. CONCURS LITERARI.

El dia 23 d’abril, desprès de la representació teatral dels alumnes de 3er es van lliurar els Premis del concurs literari 2010, així com de la resta de concursos i activitats.

Podeu veure les fotos:

B. MESTRES

La comissió de Biblioteca enguany hem organitzat una sessió de Lectura en veu alta per a mestres de l’escola.

Va ser una jornada molt lluïda i participativa. Vam amenitzar l’acte amb un pica-pica.


C. ALTRES

Durant tota la setmana es van vendre llibres vells (i bells) a l’entrada de l’Escola.

No hay comentarios:

Seguidores